"Коли б'ють по морді, ти ж не будеш складати ручки? Чим є, тим і надавали": Учасник боїв під Золотим розкрив деталі бою з російським агресором (відео)

Українські підрозділи адекватно відповіли на вчорашню атаку російських окупантів. Про це розповів боєць ЗСУ на ім'я Валерій, підрозділ якого, вчора брав участь у відбитті атаки російських окупантів поблизу Хутора Вільний, повідомляють Патріоти України з посиланням на Армія.Інформ.

"Адекватна отвєтка. А шо робити? Коли б'ють по морді, ти ж не будеш складати ручки? Дали їм трошки. Оскільки ми не можемо великий калібр підтягувати, то чим було, тим і надавали. Слава Богу, відступили вони", - розповів боєць.

Отримавши гідну відсіч, вони запросили режим «тиші», аби забрати з поля бою своїх поранених та вбитих. Українська армія, виконуючи вимоги міжнародного права щодо ведення бойових дій, задовольнила це гуманітарне прохання противника, сподіваючись на його гідність.

Серед українських захисників, на жаль, один загиблий, четверо зазнали легкі поранення, їм надається медична допомога. За останніми даними у ворога четверо загиблих та шестеро поранених.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...