"Коли я бував у Криму, я там українців не бачив ніколи": Фагот назвав Гребенщикова "великим л*йном" (відео)

Популярний український співак Олег Михайлюта, більш відомий як Фагот із гурту ТНМК, назвав російського музиканта, соліст рок-гурту "Аквариум" Бориса Гребенщикова бородатим великим лайном через його попередні висловлювання про Крим та нові про культуру поза політикою. За словами українця, він не розуміє, як можна бути таким лицеміром і так цинічно висловлюватися, передають Патріоти України.

"У нас у всіх доброта, любов, також підлість і цинізм. Але якщо ти намагаєшся вдосконалювати у собі виключно підлість, брехню, цинізм, тоді ти можеш називатися росіянином... А типу цього вашого великого гівна, яке бородатий, розповідало кілька місяців тому, що: "Був я в Криму багато разів, я українців там не бачив". А тепер воно розповідає, що культура поза політикою, ми тут ні до чого. Як можна бути таким цинічним падлом?" – сказав Фагот в інтерв'ю російським журналістам Богданові Бакалейку й Денисові Катаєву для їхнього Youtube-каналу.

Михайлюта додав, що прикладом цинізму та брехні є влада Росії, яка сягнула досконалості в цьому. "Можна подивитися на уряд Росії. Вони так брешуть, найкращі в цьому, нема з ким змагатися. Вони скидають бомбу на Маріупольський пологовий будинок та розповідають, що там база вигаданих ними ж нацистів. Це таке лицемірство", – наголосив він.

Зауважимо, що в посиланні на слова Гребенщикова Фагот мав на увазі інтерв'ю росіянина для BBC у 2016 році. Відповідний фрагмент опубліковано на YouTube-каналі "I'm an Earthling". "Я не бачу жодних проблем між Росією та Україною. Їх не було і бути не може... Це один народ, просто розмовляє різними мовами трошки... Коли я бував у Криму, я там українців не бачив ніколи", – сказав тоді лідер гурту "Аквариум" на запитання щодо того, чий Крим.

Зазначимо, що Борис Гребенщиков засудив розв'язану РФ війну проти України. Він виступав на антивоєнному концерті російського репера Оксиморона у Лондоні.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...