"Коли перехожі тікають від чоловіка у формі, це просто жах": Підполковник ГУР вказав на велику проблему в Україні

Ветерани вже зараз відчувають прояви класичного "я тебе туди не посилав". За декілька років учасники бойових дій чутимуть це дуже й дуже часто. Тому що у нашого населення здебільшого відсутня навіть мінімальна повага до людини, яка воювала, передають Патріоти України.

Про це в інтерв'ю "24 каналу" заявив підполковник ГУР Андрій Савенко, відповідаючи на запитання, чи існує у нашому суспільстві прірва між цивільними та військовими та як із нею працювати.

"Зрозуміло, є різні ветерани, які поводяться не дуже адекватно. Вони потребують психологічної підтримки та реабілітації. Проте коли перехожі тікають від чоловіка у формі, це просто жах. Інформаційна робота рашистів для нашого розколу дуже потужна. Є купа випадків зайвої жорстокості з боку представників ТЦК, але образ людини в пікселі має викликати аж ніяк не страх", – каже він.

Андрій Савенко наголошує, що до людей, які ризикували своїм життям заради спокійного життя в тилу, має бути нормальне ставлення: їх можна пропустити в черзі, їм варто просто подякувати. "Суспільство має адаптуватися під потреби ветеранів, які побували в пеклі й бажають повернутися до повноцінного життя у мирній Україні", – підсумував він.

"Партнери хотіли б...": Зеленський висловився щодо зниження мобілізаційного віку

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 21:05

Президент України Володимир Зеленський назвав небезпечним кроком зниження мінімального граничного віку для призову на військову службу. Про це він заявив в інтерв'ю українським ЗМІ, що транслювали в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передають П...

"Вони так добре працюють, що...": Путін придумав безглузду відмовку, чому не поїде на саміт G20 до Бразилії

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 20:44

Російський диктатор Володимир Путін у четвер, 18 жовтня, заявив, що не буде їхати на саміт G20 у Бразилію, щоб не порушувати його «хорошу роботу». Він також стверджує, що у нього з президентом Бразилії прекрасні стосунки. Про це він сказав під час зуст...