Коли "прокинеться Далекий Схід": Чому перенесли нашуміле звернення Путіна до росіян та коли його покажуть, - росЗМІ

Трансляцію звернення російського диктатора Володимира Путіна, яке мали показати сьогодні, перенесено на 21 вересня. Про це пише видання Forbes.ru за посиланням на власні джерела в Адміністрації Путіна, передають Патріоти України.

За інформацією видання, трансляцію перенесли, щоб показати, коли "прокинеться Далекий Схід". Як відомо, максимальна різниця у часі між Москвою та її найвіддаленішими регіонами становить +8-9 годин.

Тим часом росЗМІ вже видалили анонс трансляції зі зверненням президента РФ, запланованої на сьогодні.

Російські пропагандисти Володимир Соловйов і Маргарита Синоньян натякнули, що звернення покажуть завтра. "Завтра", - коротко написав у соцмережах пропагандист Соловйов. "Лягайте спати", - додала Симоньян.

Російське видання "Московський Комсомолець" повідомляє, що речник Путіна Дмитро Пєсков "не виходить на зв'язок, хоча його засипали питаннями".

Пізніше у росЗМІ з'явилася інформація, що звернення Путіна очікується з 9:00 до 10:00 за московським часом 21 вересня. Тим часом, у Мережі припускають, що у Кремлі досі вагаються з ухваленням остаточного рішення щодо мобілізації, а міжнародна спільнота та власне оточення тисне на Путіна з вимогою не йти на ескалацію.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...