Коли Путіну завернули "коридор на Крим": Шоста річниця звільнення "азовцями" Маріуполя. Як це було (відео)

У суботу, 13 червня, в Україні згадують шосту річницю визволення від проросійських окупантів міста Маріуполя, в якому брали участь 150 бійців спецбатальйону "Азов", нагадують Патріоти України. На відеохостингу YouTube оприлюднено відео з хронікою цієї успішної операції української армії.

"Про те, як Україна відбила це місто, наші і російські ватники навигадували тонни конспірології - про чорношкірих з Blackwater, бойовиків НАТО і ісламських фундаменталістів, силами яких Маріуполь залишився в Україні. А між тим, це один з небагатьох боїв, який можна повністю відтворити завдяки YouTube ", - сказано в підписі до опублікованих кадрів.

Під час штурму, який почався о 5 ранку 13 червня 2014 року, було ліквідовано ключові опорні точки російських найманців, знищено ворожу техніку і відновлено контроль над усіма захопленими спорудами, зокрема будівлею міської ради.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...