"Коли робиш якісь негарні кроки, то це повернеться до тебе": Буданов прогнозує блекаути в Москві взимку

Блекаути в Москві цієї зими цілком можливі у відповідь на ракетний терор енергетичної інфраструктури України. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю, передають Патріоти України.

"Тимчасових, можливо. Це цілком логічне явище, коли робиш якісь негарні кроки, рано чи пізно воно повернеться до тебе", – сказав Буданов, відповідаючи на питання, чи треба цієї зими очікувати блекаутів у Москві.

Атаки на енергосистему РФ

Експерт прогнозували, що восени і взимку росіяни намагатимуться завдати ударів по нашій логістиці, по нашій енергетичній інфраструктурі.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов анонсував відповідь на російські атаки. За його словами, Україна готується відповідати дзеркально на можливі атаки російських окупантів по енергетичній інфраструктурі восени і взимку.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...