"Коли вами врешті витруть ж*пу": Шарій хотів закриття каналів Козака, а тепер критикує (відео)

Скандальний блогер критикував 112 канал не так давно, але раптово змінив думку.

Скандальний блогер Анатолій Шарій обурився блокуванням проросійських каналів 112, ZIK та NewsOne, підконтрольних Віктору Медведчуку. Хоча ще зовсім недавно сам критикував їхню діяльність, не шкодуючи лайливих слів, повідомляють Патріоти України.

На відео, яке Шарій зняв ще у 2019 році, звернув увагу журналіст Денис Казанський. Воно стосувалося "112 каналу".

Що саме казав Шарій

Блогер, не підбираючи слів, висловлювався про Медведчука та його ЗМІ. Таку реакцію спровокувало те, що на офіційному сайті каналу його назвали російським пропагандистом.

"Я вам скажу так, сволочі: коли вас закриють, я не буду тішитися. Коли вами врешті витруть ж*пу і викинуть туди, де ви й маєте лежати, я не відкорковуватиму шампанське", – запевняв він.

"Ви справжні мразі. Коли плюєте у спину тому, хто намагався тобі допомагати, готуйтеся до того, що наступного разу вам допоможуть хорошим ударом по поганій щелепі", – пригрозив Шарій.

Шарій звертається до журналістів "112 каналу": дивіться відео

Скандальний блогер запевняв, що взагалі не помітить, якщо "112 канал" закриють. Та коли дійшло до діла, судячи з його численних обурливих дописів, таких помітив, ще й чомусь змінив свою думку.

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...