"Коли він летів, уже був відбій": Ілля Пономарьов розповів про пережиту атаку дроном під Києвом

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов розповів про пережиту нічну атаку безпілотником Shahed-136, який вибухнув під його будинком на Київщині. Пономарьов стверджує, що дрон не був збитий засобами ППО. Про це опозиціонер розповів у ефірі телеканалу "Київ24", передають Патріоти України.

Пономарьов детально розповів про "приліт" російського дрона-камікадзе.йнувань "Я був удома. Я прокинувся за дві чи три хвилини до того, як це відбулося, бо почув цей "мопед", що наближаться, цей Shahed-136. А потім він прилетів і вибухнув прямо під вікном", – сказав опозиціонер. Він наголосив, що дрон "не був збитий".

"Саме тому, що я прокинувся до того, як він прилетів, я можу зі стовідсотковою впевненістю казати, що він не був збитий, бо по ньому ППО взагалі не працювала. Коли він летів, уже був відбій повітряної тривоги. Саме тому ППО просто не працювала", – розповів Пономарьов.

"Так що те, що він прилетів у ту саму точку, в яку він хотів прилетіти, це стовідсотково. Це цілеспрямовано (атакували будинок Пономарьова – ред.)", – наголосив політик. Він додав, що 31 липня до його будинку прилітали три дрони, але тоді всі вони були збиті. Пономарьов повідомив, що внаслідок атаки його будинок зруйнований, і що він переїжджає.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...