"Коли ворог зловживає нашим терпінням": ЗСУ серією ударів розбили вогневу точку армії РФ (відео)

ЗСУ розбили ще одну позицію гібридної армії Росії на Донбасі. Операція була зафіксована на відео за допомогою дрона. Ролик опублікував 26 травня на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Москаленко, передають Патріоти України.

Москаленко дав зрозуміти, що ЗСУ розгромила позицію противника, з якої регулярно вівся вогонь в їхній бік. "Коли ворог зловживає нашим терпінням", - написав волонтер.

Коли було завдано удару, і на якій ділянці фронту була ліквідована позиція, невідомо. "На одній з дільниць фронту, де бійці відповідають, а не розповідають про заборони. Щоб мами дочекалися синів живими з війни", - написав Москаленко. Операція фіксувалася на відео за допомогою дрона ЗСУ, який, ймовірно, був піднятий, в тому числі, для координації вогню.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...