Коли закінчиться війна і чи затягнеться вона на роки - прогноз екс-посла України в США

Екс-посол України в США і відомий експерт в питаннях зовнішньої політики Валерій Чалий дав прогноз з приводу того, коли ж закінчиться війна, яку Путін розв'язав проти України. Він вважає, що події не затягнуться на роки. Такою думкою Чалий поділився в інтерв'ю для YouTube-каналу "Є питання", передають Патріоти України.

Він вважає, що незабаром Путіну "нагадають" про його безвихідне становище новими ударами ЗСУ по тимчасово окупованому Криму. Так диктатор повинен буде зрозуміти, що його шантаж не діє. Своїми погрозами Путін тільки наближає неминучий кінець, адже Захід реагує на його вчинки все жорсткіше.

"Так і є: він потрапив у пастку, тепер зрозумів, що потрапив у пастку, а виходу з неї не бачить. Йому американці підказують вихід. Шольц, Макрон, Ердоган (підказують - УНІАН), а він слабка людина. Тому єдиний спосіб це підвищити тиск на нього. Іншого способу вже немає", - зазначив Чалий.

Також екс-посол розповів, що війна не буде тягнутися роками. На його думку, вже наступного року ми зможемо побачити "основне рішення".

"Гарна новина! Всі прогнози, які робили колеги, в тому числі на Заході, що для нас війна може тривати роками, цей сценарій вже не спрацює, війни на роки не буде. Путін прискорює процеси, тому основне рішення ми побачимо наступного року. Саме Путін зробив так, що це "взадоволення" для всього світу не буде розтягнуто на такий довгий час", - резюмував Чалий.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...