"Колись Оксана навіть не хотіла на російську в ефірі переходити": Кондратюк припустив, чому Марченко і Медведчук зрадили Україну

Український телеведучий, шоумен та продюсер Ігор Кондратюк припустив, що відомий проросійський політик Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко, кумом яких є президент РФ Володимир Путін, після 24 лютого повністю перейшли на бік агресора передусім через гроші. Велику роль також зіграли зв'язки олігарха з Кремлем та ФСБ. Таку думку Кондратюк висловив в інтерв'ю Марині Машкіній для SportArena TV, назвавши одіозну сімейку зрадниками України. Відео опубліковано на YouTube-каналі ресурсу, передають Патріоти України.

"Їхня сім'я вирішила стати зрадниками України, а могла зробити навпаки. Чому – не знаю. Вірніше я здогадуюся, чому. Гроші... Величезну роль зіграли гроші і якісь компрометуючі зв'язки, які точно не можна було розірвати Медведчуку з Росією і ФСБ. Але в першу чергу гроші", – сказав шоумен.

Продюсер підкреслив, що не можна стверджувати, ніби Медведчук та Марченко були категорично не згодні з шляхом розвитку України. Ба більше: ведуча легендарних шоу "Х-фактор" та "Україна має талант" навіть підтримувала та пропагувала українську мову.

"Це маячня. Це навіть смішно слухати. Казати, що я бачив це раніше в Оксани – ні. Я скажу більше: у нас із нею було декілька епізодів, коли вона казала не переходити на російську мову в "Х-факторі", навіть якщо приїхали люди не з України. Мовляв, це їхні проблеми, нехай вчать", – розповів Ігор Кондратюк, який був суддею "Х-фактора".

За словами телеведучого, Віктор Медведчук і Оксана Марченко – два чоботи пара. Це зрадники України. "Чоловік і дружина – одна спілка. По факту, вони зрадили цю країну і вони є зрадниками. Тому що вони співпрацюють з Кремлем, з Путіним, який їхній кум. Всі, хто так робить, це зрадники. Хіба що вони глибоко законспіровані розвідники. Але я не думаю, що він Зорге [Ріхард Зорге], а вона Мата Харі", – додав ведучий.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...