​Колись вони так підуть назавжди: У Шойгу показали, як війська Путіна залишають окупований Крим (відео)

23 квітня Міністерство оборони Російської Федерації заявило про початок відводу військ з окупованого Криму, які туди перекинули під виглядом "військових навчаннях". Про це з посиланням на відомство повідомило російське інформагентство "Інтерфакс", зазначають Патріоти України.

Відзначається, що військову техніку і озброєння почали вантажити на залізничні станції, десантні кораблі і транспортні літаки. Погрузку здійснюють і військові підрозділи.

"Морским пехотинцам предстоит совершить переброску в пункты постоянной дислокации комбинированным способом — морским транспортом, железнодорожным транспортом и совершением маршей", - відзначили в Міноборони.

У відомстві заявили, що після "навчань" з півострова їдуть і війська хімічного захисту Південного військового округу.

Інформагентство також опублікувало відеоролики, на яких демонструється процес відведення військ з окупованого Криму.

У Міноборони заявили, що "військові навчання", в яких нібито задіяли понад 10 тисяч військовослужбовців, 1,2 тисячі одиниць техніки та озброєння і більше 40 бойових кораблів, завершилися успішно.

За словами представників відомства, відведення військ з Криму повинно закінчиться до 1 травня.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...