Колишній помічник Портнова і продюсер телеканалу "регіонала": ЗМІ розповіли, хто веде "слугу" Верещук на вибори

Генеральний продюсер телеканалу "Наш" колишнього "регіонала" Євгена Мураєва Євген Дудник допомагав кандидатці в мери Києва від "Слуга народу" Ірини Верещук зі створенням передвиборчих відеороликів. Дудник запропонував "слузі" образ літаючої "Мері Попінс", який став мемом у соціальних мережах, пише "Українська правда" з посиланням на джерела у "СН", передають Патріоти України.

У розмові з журналістами генпродюсер телеканалу визнав, що працював на Верещук. У штабі "слуги" одночасно працюють одразу кілька команд. В першу чергу це молоді політтехнологи, якими опікується голова партії, нардеп Олександр Корнієнко. Його група займається стратегією, діджиталом, пропонує тези, продукує частину відеоконтенту. Ще частину відео Верещук робила сама і залучала для цього зокрема Дудника.

Окремо для створення рекламної атрибутики та бордів партія залучила креативне агентство "Tabasco", які до цього не мали політичного досвіду і працюють здебільшого з бізнесом та зірками.

Крім того, у Верещук є ще впливовий порадник, якого кілька разів бачили у її виборчому штабі - Рисбек Токтомушев. Він є колишнім головою наглядової ради "БТА Банку", публічного власника "Креатів груп", що спеціалізується на переробці сільськогосподарської продукції. Цю компанію Токтомушев викупив у "регіонала" Максима Березкіна.

Вплив на "Креатів груп" має "Кернел", що належить одному із найбагатших українців Андрію Веревському. Його називають одним із спонсорів парламентської групи "Довіра", яка часто допомагає "Слузі народу" голосами. Свого часу Токтомушев був помічником одіозного соратника Віктора Януковича Андрія Портнова. Журналісти звернулася до прес-служби Верещук із запитанням, чим Токтомушев займається у її команді, на що нам відповіли: "Він є одним із волонтерів. Він юрист та кризовий менеджер".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...