Колишній радник Путіна розповів про небезпеку можливої зустрічі Зеленського та Путіна

Андрій Ілларіонов сумнівається, що Володимир Зеленський виконав «домашнє завдання» та добре підготувався до зустрічі із президентом РФ.

Андрій Ілларіонов. Фото: ТАСС.

Президенту України Володимиру Зеленському слід ретельно підготуватися до можливої зустрічі із керівником держави-агресора. Адже багато досвідчених політиків зазнали невдачі у переговорах з ним. Про це заявив колишній радник Володимира Путіна, старший науковий співробітник американського Інституту Катона Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України.

За його словами, підготовка полягає у вивченні господаря Кремля, психології та дипломатії. Водночас, Ілларіонов сумнівається, що Зеленський виконав це «домашнє завдання». «Зеленський думав, якщо він за одним столом з Путіним, він зможе його у чомусь переконати, щось отримати від нього. Але я відчуваю, що пан Зеленський зовсім не розуміє свого так званого партнера. Йому потрібно виконати домашнє завдання, починаючи від основ дипломатії до психології і вивчення цієї особистості. У мене немає відчуття, що Зеленський зробив це домашнє завдання», – сказав екс-радник Путіна.

Ілларіонов назвав Путіна «людиною, яка дуже досвідчена, дуже прониклива, дуже добре підготовлена, яка використовує різні інструменти, яка здатна розіграти кілька карткових партій на різних столах одночасно». «Багато досвідчених політиків з усього світу зазнали невдачі у переговорах з Путіним», – додав експерт.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...