Колишній ватажок "ДНР" засвітився в Бердянську (фото)

Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Безлер на прізвисько "Бєс" "засвітився" в окупованому Бердянську. Раніше він відзначився надзвичайною жорстокістю на Донбасі. Останні роки "Бєс" разом із дружиною провів в окупованому Росією Криму. Про це OBOZREVATEL стало відомо із власних джерел, передають Патріоти України.

Воєнний злочинець Ігор Безлер на прізвисько "Бєс", який раніше був одним із ватажків так званої "ДНР" і відзначився жахливими злочинами на Донбасі, знову "сплив" після кількох років затишшя. На цей раз "Бєс" "засвітився" зі своїми головорізами в окупованому Бердянську Запорізької області.

Фото Безлера в Бердянську опублікували в одному з рашистських пропагандистських Telegram-каналів, які поширюють брехню про війну Росії в Україні.


Джерело: Обозреватель

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...