Колишній в'язень Кремля балотується на посаду міського голови Енергодару

Євген Панов - ветеран АТО, пішов добровольцем на фронт, воював у Збройних силах України в гарячі роки російсько-української війни на Донбасі.

Кандидатом на посаду міського голови Енергодару від партії "ЄС" став колишній в'язень Кремля Євген Панов. Таке рішення ухвалили на конференції Запорізької територіальної організації партії. Про це Патріоти України повідомляють із посиланням на прес-службу політсили.

Євген Панов - ветеран АТО, пішов добровольцем на фронт, воював у Збройних силах України в гарячі роки російсько-української війни на Донбасі. Він - колишній політичний в'язень путінського режиму, член виконавчого комітету Енергодару, один із засновників ГО "Енергодарське об'єднання - захисники України".

"Вперше в Енергодарі з'явилася політична сила, яка об'єднала людей, які хочуть бачити Енергодар європейським містом не лше географічно, а й ментально. Ключові тези нашої команди - це турбота про людей, безпека для людей, комфорт для людей і економіка для людей", - заявив Євген Панов.

За словами Панова, до його команди увійшли юристи, економісти, медики, педагоги, психологи, енергетики, військові, волонтери, підприємці. "Енергодарська команда не має стосунку до жодних бізнесово-політичних груп, і в наших списках не буде жодного "колишнього "депутата", - запевнив Панов.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...