Колишніх однопартійців теж саджатиме? Екс-нардеп Чумак призначений головним військовим прокурором

Вчора узгодження цієї кандидатури на посаду було підписано президентом Володимиром Зеленським.

Віктор Чумак. Фото: inforesist.org.

У вівторок, 11 вересня, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка призначив Віктора Чумака заступником генпрокурора – Головним військовим прокурором. Про це повідомляється на сайті ГПУ, передають Патріоти України.

Вчора узгодження цієї кандидатури на посаду було підписано президентом Володимиром Зеленським. Віктор Чумак – випускник Київського університету ім. Т. Шевченка (спеціальність – правознавство).

Працював у Національній академії держприкордонслужби, після чого став главою управління правового забезпечення Держкомітету у справах охорони держкордону України.

У 2004-2009 роках – директор програм політичного аналізу та безпеки, директор Міжнародного центру перспективних досліджень. Нардеп 7-го і 8-го скликань Верховної Ради. Був головою парламентського комітету з питань запобігання протидії корупції, а потім – заступником голови цього ж комітету.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...