"Команда Порошенка здобула безвіз, а Зеленський влаштував "безвиїзд", - Ірина Геращенко

Політик вважає, що у команді Зеленського посилюють контроль за україцями і вибудовують авторитарну державу, обмежуючи права і свободи.

Ірина Геращенко. Фото: Українська правда.

П'ятий президент Петро Порошенко отримав для України безвізовий режим попри збройну агресію Росії на Донбасі. А президент Зеленський, прикриваючись пандемією COVID-19, обмежує право українців на вільне пересування. Про це пише співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко на своїй сторінці у фейсбуці, передають Патріоти України.

"Ми пишалися, що вибороли безвіз. Я тоді виграла безліч парі, навіть деякі найближчі друзі не вірили, що ЄС надасть Україні безвіз у шенгенській зоні в період агресії на Донбасі. В Ризі, на саміті "Східного партнерства" Порошенко зробив неймовірне і домігся вилучення політичного пункту з безвізової угоди (про прив’язку відкриття кордонів до закінчення війни на Донбасі)", - наголосила вона.

Геращенко пише, що у Зеленського посилюють контроль за україцями і вибудовують авторитарну державу, обмежуючи права і свободи. "Зеленський і Ко будують безвиїзд, нову стіну і завісу. Й карантин тут ні до чого. Під приводом боротьби з COVID ці хлопці знищують демократію і громадянські свободи. Це їхня ідеологія - взяти під контроль все: ваше спілкування, ваше пересування світом, ваше життя, все. Так будуються тоталітарні держави. Ми готуємо відповідні запити до уряду і вимагаємо негайних роз‘яснень від МЗС: що взагалі відбувається?" – написала Ірина Геращенко.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...