Командувач британської армії заявив, що Україна здобуде перемогу над Росією

Україна зможе здобути перемогу у війні з російськими окупантами, навіть незважаючи на їхній незначний успіх на полі бою, вважає командувач британської армії Тоні Радакін. В інтерв'ю Sky News він підкреслив, що наразі російські окупанти досягають «тактичних успіхів на суші», передають Патріоти України.

«Але ви маєте трохи відступити назад. Якщо повернутися до березня 2022 року, Росія захопила близько 17% території України. Сьогодні вона має 11%. Тому Росія все ще в дефіциті», — уточнив він.

Журналісти також запитали у британського командувача, чи впевнений він у перемозі України. Він відповів, що «дуже впевнений». «Я дуже впевнений… До кінця червня Росія втратить 500 000 людей — убитими і пораненими. Ми вже маємо 800 днів війни, яка, за прогнозами Путіна, мала тривати три дні», — відповів Радакін.

Він підкреслив, що країни Заходу повинні продовжувати підтримку України.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...