Командувач ООС заявив про зростання загроз напередодні другого туру виборів президента

Сергій Наєв заявив, що українські військові посилювали запобіжні заходи й перед голосуванням 31 березня.

Сергій Наєв. Фото: Антикор.

Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив про збільшення ризику загроз актів агресії або провокацій проти України напередодні проведення другого туру виборів президента, який призначений на 21 квітня. Про це він сказав у коментарі журналістам, зазначивши, що українські військові посилювали запобіжні заходи й перед голосуванням 31 березня, передають Патріоти України.

"Ми посилювали і пильність, і посилили всі види розвідки і перед першим туром виборів. Так само ми вчинимо і перед другим туром. Ми здійснимо приведення у вищий ступінь готовності сил та засобів", – сказав Наєв.

"ОСи завжди напоготові!.. Вірте в воїнів! Вірте в ЗС України!" – прокоментував у Facebook заяву командувача ОС офіцер Збройних сил Анатолій Штефан (Штірліц).

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...