Командувач Сухопутних військ ЗСУ спростував "успіхи" окупантів на Донбасі

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський заявив, що ворог не має жодного успіху у просуванні фронтом на сході. При цьому боротьба на передовій виснажлива та жорстока. Про це йдеться на сторінці Групування Об'єднаних сил у Facebook, передають Патріоти України.

Сирський закликав критично ставитися до поспішних заяв ворога щодо його можливого успіху. «Ворог у своїх засобах масової інформації вихваляється уявними перемогами і нібито блискавичним просуванням. Російські ЗМІ вільно оперують назвами нібито захоплених населених пунктів. Це, м'яко кажучи, не відповідає дійсності, і реальними успіхами окупаційні війська не можуть похвалитися», — заявив Сирський.

Останніми днями представники російських окупантів регулярно повідомляли, що їм вдалося захопити Бахмут і Соледар у Донецькій області. Фактично ці заяви виявились фейком, оскільки ЗСУ успішно тримає оборону цих населених пунктів.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...