Командувача Чорноморського флоту РФ зняли з посади, - росЗМІ

Екскомандувач ЧФ РФ Ігор Осіпов.Командувача Чорноморського флоту РФ Ігоря Осіпова було знято з посади. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські телеграм-канали.

Новим командувачем ЧФ РФ призначено віцеадмірала Віктора Соколова.

Цю інформацію також підтвердив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко: "Вибух військового аеродрому в Саках став для Путіна більшим ударом, ніж потоплення крейсера "Москва". Як у матеріальному плані, (шкода, яку завдавали своїми ударами 30 бомбардувальників, була набагато більшою за напівбезкорисне старе корито), так і в моральному – беззахисність важливого військового об'єкта була показана на всю країну і на весь світ… В результаті сьогодні стало відомо про звільнення командувача негідника Ігоря Осипова. Його замінить інший негідник, віце-адмірал Віктор Соколов".

Зазначимо, що про те, що Осіпова відсторонюють від посади говорили вже після знищення крейсера "Москва", але тоді він залишився "на плаву".

Росія планувала закінчити війну до 9 травня: Мусієнко розповів про стратегію ворога

середа, 1 травень 2024, 6:56

Росія планувала закінчити війну в Україні до 9 травня 2024 року, адже вважала, що Київ не вистоїть без допомоги США. Таку думку в ефірі телемарафону висловив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України....

Втраті Очеретиного можна було запобігти? Експерт пояснив, що завадило ЗСУ тримати оборону

середа, 1 травень 2024, 6:50

Українські військові могли б тримати оборону не один місяць поспіль в Очеретиному, проте відбулися події, яких буде потребувати серйозне розслідування. Про це в ефірі “Еспресо” розповів військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олексан...