"Командування на*бало": У РФ "зажмурився" окупант, якого знову відправляли в Україну

У РФ "зажмурився" окупант, якого командування намагалося відправити на війну в Україну, передають Патріоти України.

Як повідомив OSINT-експерт Іраклі Комахідзе з посиланням на джерела з окупованої Абхазії, кілька днів тому від серцевого нападу помер військовослужбовець-контрактник 7-ї в/бази Періков Артем Віталійович.

28-річний Періков намагався уникнути чергового відрядження на війну в Україну і готував документи на переведення до Вірменії як "миротворець".

"Але його, як і інших контрактників, командування бази на*бало і збиралося знову відправити в Україну. Періков дуже болісно прийняв відмову, сильно перенервував і незабаром помер", - зазначив експерт.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...