"Командування сказало "беріть лопати та йдіть як піхота, помирайте": Окупант розповів матері про втрати в Україні (аудіо)

Російська армія зазнає в Україні страшних втрат, тому що командири буквально женуть солдат на вірну смерть. Ті ж окупанти, яким пощастило вижити, відкрито займаються мародерством і зґвалтуваннями. Про це йдеться у перехопленій Головним управління розвідки Міноборони України телефонній розмові одного рашиста з його матір'ю, передають Патріоти України.

Окупант зізнався, що масове мародерство стало звичним явищем, а в сусідньому селі його колеги по зброї зґвалтували неповнолітню дівчинку. Російський військовий розповів, що його підрозділ зазнав великих втрат. В строю залишились здебільшого недосвідчені бійці, серед яких через відсутність комунікації весь час відбуваються перестрілки між собою.

"У нас третя рота піхоти – 95% добровольців. Тому що всі інші або 200-ті, або 300-ті. Від піхоти взагалі нічого не залишилось. Вони там один з одним стріляються постійно. Зв'язку немає. Кажуть "наших там немає". Всі їдуть туди, все "поклали". Там інженера "поклали" 15-ї бригади наші полкові. Взагалі жах. Там наша 2-го танкова схлеснулась. Там теж 200-ті, 300-ті. Тут взагалі така дурня: наша артилерія буває нашу піхоту криє", – розповідає окупант матері.

Також, за його словами, коли ЗСУ знищили техніку підрозділу, командир полку наказав рашистам іти в бій з лопатами. "Коли бойові машини підірвали, він сказав "тепер беріть лопати та йдіть як піхота, помирайте". Нам так сказав комбат", – бідкається окупант.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...