"Командир батальйону сховався в підвалі": Окупант поскаржився на "керівництво" і танк, що не стріляє (аудіо)

Військовий окупаційних військ РФ поскаржився на "безглузде" командування та проблеми з технікою. У його підрозділі залишилося лише п'ять танків, та й те, не всі з них стріляють, передають Патріоти України.

Перехоплену телефонну розмову окупанта з дружиною 8 вересня оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. У бесіді загарбник розповів, що готується до виїзду на першу лінію фронту на добу.

Проте підрозділи армії агресора мають проблеми з боєготовністю. "Зараз ось пацани з іншої бригади під'їхали, з Бурятії, ті, що 5-та танкова, зараз дивляться, перевіряють. Просто у нас танк перестав стріляти. Зараз заряд – снаряд у стволі, на**й. …Коротше зараз подивимося, якщо не БГ (боєготовність. – Ред.), то залишимося тут, якщо БГ, то поїдемо. Але я відмовлюся, напевно, їхати. Тому що я як командир танка загублюся там. Наших танків там лише 5 штук залишилося", – поділився з дружиною окупант.

Він додав, що поблизу стоїть українська артилерія, тому боїться, що разом з іншими загарбниками опиниться під вогнем ЗСУ. Командир ворожого танка також розповів про поранення двох колег, які вирушили на завдання без командира.

"Вони без командира поїхали, командир батальйону сховався в підвалі в якомусь, п'ятиповерхівки. Вони вдвох поїхали, один – механік, другий за командира і за навідника був, коротше, і п***ць", – розповів він.

За словами окупанта, всі його товариші по службі хочуть відмовитися від командира батальйону, тому що він "безглуздий":

"Він артилерист, він не танкіст, і йому по**й на особовий склад. Пацанів поранило, він навіть нічого не запитав про них, навіть по радійці не доповів, як вони, живі – не живі. Танк побачив, пригнали сьогодні, я о**їв, він весь у дірках від осколків".

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...