"Командир по рації місце спалив": Окупант поскаржився на жорсткі обстріли ЗСУ та втечу кадировців

Українські захисники продовжують активно знищувати російських окупантів. Один із путінських загарбників підтвердив, що наша армія діє наскільки жорстко, що їм доводиться лише ховатися та тікати. Про це російський військовослужбовець розповів у телефонній розмові зі своєю дружиною. Аудіоперехоплення опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Окупант повідомив, що рідко телефонує дружині через те, що на фронті часто трапляються бої. Водночас він зазначив, що про якийсь наступ навіть не йдеться, допомогти в атаці загарбникам не здатні навіть хвалені в Росії кадировці.

"Був бій. Жорстко. Спочатку вертушка відпрацювала – там, де сиділи, снаряд прилетів, стіну пробив і не вибухнув. Якби вибухнув, то все – до побачення. Потім міномет зніс стіну, де ховалися. Дах зніс, потім відбігли, коли танк в**бав поряд за 15 метрів", – скаржиться він.

За словами окупанта, професіоналізм російських командирів також бажає кращого, а в деяких випадках вони примудряються випадково допомагати ЗСУ. "Плюс командир якийсь там новий, по рації, півень. Команди півнячі, через нього місце спалили. Весь день пі***асили нас. Плюс "ахмат-сила" з***алися – боягузи. Жодної атаки не буде у нас", – поскаржився загарбник.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...