Командир роти полку "Дон-Дона" і російський полковник: Офіцер ЗСУ розповів про нові втрати окупантів

Серед офіцерського складу російських окупаційних військ є серйозні втрати, зокрема, ліквідовано лейтенанта Пайзулу Магомедова, старшого лейтенанта Олександра Служенка та підполковника В'ячеслава Поротікова (стали "вантажем 200"), передають Патріоти України.

Знищений також капітан-чеченець Рамзан Каїмов, написав у своєму Telegram-каналі офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, який відомий під позивним "Штірліц". "...успішно демобілізовані: ...капітан "Дон-дон" військ Рамзан "Джигіт" Каїмов; ...капітан Анатолій Пахомов", - йдеться у повідомленні захисника української держави.

У мережі з'явилася інформація, що "відмінусований" командир 8 роти полку патрульно-постової служби поліції імені батька лідера Чечні "Дон-дона" Рамзана Кадирова - Ахмата.


Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...