"Командир с*ре в пакет, бо вийти не може, адже постійно стріляють": Окупант поскаржився дружині на життя (аудіо)

Солдат ворожої армії РФ поскаржився на потужні удари ЗСУ, які щодня накривають їхні позиції. За його словами, командир полку від страху справляє потребу в пакет, а прості солдати просто напиваються, щоб "спокійніше" переживати обстріли. У цьому окупант зізнався по телефону дружині. Розмову перехопила українська воєнна розвідка, її опублікував радник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко на YouTube, передають Патріоти України.

Бесіда почалася з того, що росіянка поцікавилася у чоловіка, що в нього з голосом, мовляв, чи не п’яний він і невже приводом для цього стало якесь свято. У відповідь загарбник заявив, що "свято" їм щодня влаштовує Україна. "Подарунки" нам шле... Так, випили в обід. Юля, ну коли снаряд на головою вибухає, який я буду, б**дь", – обурився окупант.

Він додав, що "прилетіти" по їхній позиції може як вранці, коли вони спять, або ж коли на місці збирається натовп. Загарбник додав, що сплять вони не в землянках, а в школі. Його дружина обурилася, чому це військові з російської протиповітряної оборони не можуть відбивати "прильоти" по нещасних солдатах.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...