"Командир своїх стрілятиме, у всіх дах рве": Окупант поскаржився дружині на жахливий моральний стан колег (аудіо)

Російський окупант, перебуваючи на Донеччині, поскаржився своїй дружині на жахливий психологічний стан особового складу. За його словами, командири готові розстрілювати своїх підлеглих. При цьому загарбник зазначив, що переміщатиметься ближче до лінії зіткнення. Фрагмент перехопленої розмови опублікував у YouTube радник голови МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

Військовий РФ скаржиться дружині, що взагалі не знає, що відбувається. Ймовірно, сподіваючись почути слова підтримки, дружина рашиста заявила: "ну, зрозуміло, добре".

Далі окупант розповідає, що особовий склад має жахливий психологічний стан. Більше того, він зазначив, що командир уже готовий розстрілювати своїх підлеглих, а у всіх російських військових "свистить дах".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...