"Командирів убили, наших нікого немає": Окупант розповів, що хоче втекти в Росію після контрнаступу ЗСУ

Російські окупанти зазнають втрат у результаті результативного контрнаступу Збройних сил України. Загарбникам доводиться тікати і переховуватися від українських військових, передають Патріоти України.

Про це стало відомо з чергової перехопленої розмови військового РФ, якою 18 вересняподілилося Генеральне управління розвідки. Солдат Кремля скаржиться на великі втрати його підрозділу та розповідає про план втечі з фронту.

"Усюди укропи стоять. Ми зараз підемо дорогою, нас у полон візьмуть. Куди ми підемо? Всюди, бл*, оточили нах*й", – скаржиться окупант. На що йому співрозмовник пропонує дочекатися, поки за ним повернуться російські війська. Проте загарбник у це не вірить і пояснює, що їх кинули на призволяще, а командирів ліквідували.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...