"Командиру взводу відірвало ногу, а комбат втік": Окупанти поскаржилися, що їх використовують як "гарматне м'ясо" (відео)

У мережі з'явилося відеозвернення російських окупантів, в якому вони поскаржилися на ставлення свого командування. Путінські воєнні злочинці заявили, що їх використовують, як "гарматне м'ясо", особовий склад ніхто не цінує, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал Astra. Російські військові розповіли, що їхній взвод належить 3 батальйону частини 1307 полку 6 дивізії, на війні вони вже три місяці, а їхній командир – народився в Україні.

"Командував під Кремінною, втратили (вони) там батальйон цілий, взагалі цілий полк", – розповіли загарбники. Їх самих, за словами окупантів, кинули в ямі під обстрілами, а за прохання про рації загрожували вбивством.

"Командиру взводу відірвало ногу, а командир батальйону просто втік. Він кинув там людей, не надавши першої медичної допомоги своєму товаришеві", – скаржаться загарбники.

Російські "розхідні матеріали" зазначили, що хочуть донести те, що їх кидають на забій. "Тут особовий склад ніхто не цінує. Зараз щодо нас розглядають дві статті – або ми покинули позиції, або невиконання наказу. Ми озвучили свої умови – засоби зв'язку, евакуація, підтримка артилерії. Нас почуто не було, сказали: підете все одно", – заявили військові на відео.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...