"Компроміси не принесуть миру, а примножать жертви": Подоляк пояснив, чим небезпечні поступки РФ

Офіційний Київ ні в якому разі не піде ні на які компроміси по територіях з країною-агресором, Росією. Таке повідомлення опублікував у своєму Twitter-акаунті радник керівника Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

"Просто усвідомте: будь-які територіальні "компроміси" не принесуть миру, а примножать жертви. Будь-які поступки РФ будуть перемогою Путіна, легалізують вбивства і зроблять війну інструментом міжнародних відносин. Це буде кінець міжнародного права. Хіба хтось цього хоче?",- йдеться в тексті.

Нагадаємо, раніше Михайло Подоляк заявляв - війна з Росією може закінчитися раніше, чим ЗСУ звільнять територію України від окупаційних військ. Чиновник каже - вже пройшли дев'ять місяців війни і тепер ЗСУ перебуває у фазі контрнаступу та ефективного просування.

"Чи можлива повністю стовідсоткова військова перемога? Можливо, буде виглядати трішки інакше. Наприклад, ми просунемося в Луганській або Донецькій області, впаде велике місто, яке вісім років було окуповане РФ, наприклад, Луганськ, після цього почнуться незворотні процеси – і в політичних елітах РФ, і в суспільстві. І таким чином війна може закінчитися раніше, ніж ми військовим шляхом будемо все звільняти. Тому що буде звільнено воно за фактом того, що Росія програла війну", - пояснив Подоляк.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...