"Кому це прилетить на голову?": Гіркін влаштував істерику через передачу Україні далекобійних ракет

Терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) "задимив" новими образами на адресу кремлівської влади на тлі передачі Україні далекобійних ракет Storm Shadow і переговорів про продовження "зернової угоди", передають Патріоти України.

Бойовик сприйняв реакцію Москви на поставки нових видів високоточного озброєння для ЗСУ занадто м'якою. "А поки англійці готують для нас (а для кого ж ще? Кому вони прилетять на голову?) далекобійні крилаті ракети (з дальністю польоту до 250 км) - дивовижні люди з Кремля готуються ще на два місяці продовжити так звану "зернову угоду", - написав Гіркін.

Російському терористові ввижаються плани України нібито взяти підконтрольний РФ анклав Придністров'я "штурмом", а в самому Одеському порту - "ударні диверсійні загони", які тримають Крим у напрузі своїми "морськими і повітряними дронами".

Наприкінці Гіркін занил про загрозу військової поразки: "А там, дивись, успішно розгорнеться "наступ" (ЗСУ - ред.) і ніякі "угоди" з придурошними кремлівськими дідусями будуть вже і не потрібні - Одеса і її комунікації вже і так будуть в безпеці".

Storm Shadow в Україні - що відомо

11 травня 2023 року міністр оборони Великої Британії Бен Воллес підтвердив передачу Україні далекобійних крилатих ракет Storm Shadow з анонсованою дальністю не менш як 250 км.

Водночас ще кілька днів тому в мережі з'явилася інформація тільки про наміри Лондона закупити певну кількість далекобійних ракет для України. З цією метою Британія шукала відповідні компанії.

Винищувач п'ятого покоління Kaan. Як передова розробка показала слабкі та сильні сторони Туреччини, яка змагається з Заходом за вплив в Європі, Азії, Африці

неділя, 19 травень 2024, 6:15

Винищувач Kaan став свідченням одразу двох речей: технологічного розвитку оборонної промисловості Туреччини, а також вельми великої залежності турецької оборонної промисловості від Заходу. . У лютому 2024 року Туреччина успішно провела перший випробув...

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...