Кому війна, а кому... Генерал поліції їздить на службовому авто у спортзал та живе у квартирі за мільйон доларів

Журналісти Bihus.Info встановили, що начальник Департаменту міграційної поліції Нацполіції генерал Сергій Шайхет проживає у квартирі свого батька, вартість якої оцінюється в один мільйон доларів та регулярно відвідує спортивний комплекс під час робочого дня, використовуючи для поїздок службовий автомобіль із "оперативними" номерами, передають Патріоти України з посиланням на Bihus.Info.

Зазначається, що восени 2023 року Сергій Шайхет отримав звання генерала поліції та був призначений керівником Департаменту міграційної поліції Нацполіції України. До цього він займав посаду начальника поліції Миколаївщини, а раніше – працював у керівництві Одеського обласного управління поліції, де очолював слідчий відділ.

фото: Bihus.Info

Журналісти Bihus.Info помітили, що Шайхет регулярно під час робочого дня проводить декілька годин у спортивному комплексі. Туди він приїжджає на службовому авто з оперативними номерами, які зазвичай використовуються для виконання службових завдань. За даними журналістів, цю автівку департаменту Шайхета передали західні партнери весною 2024 року.

На цьому ж службовому авто Шайхета неодноразово бачили поблизу одного з елітних житлових комплексів Києва. Попри те, що офіційно сам генерал поліції не володіє нерухомістю в цьому комплексі, там має квартиру площею майже 200 квадратних метрів його батько, Олег Шайхет, який придбав її у 2020 році. Нині вартість подібних квартир сягає одного мільйона доларів.

Олег Шайхет займається охоронним бізнесом понад десять років та є співвласником охоронної компанії "Секьюрайті", яку частково контролювала компанія "Укрнафта" до її націоналізації. У цій же компанії працював Максим Донець, який у 2019 році став особистим охоронцем президента Володимира Зеленського.

Коментувати незадеклароване майно журналістам Bihus.Info Сергій Шайхет відмовився.

"Кадировці" з'являються там, де в росіян виникають проблеми: Федоренко розповів, чому росіяни часто здійснюють самогубство на фронті

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 11:42

У Харківській області російські війська намагаються накопичити майже 45-тисячне угруповання. Про це "24 каналу" розповів командир батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБр Юрій Федоренко, передають Патріоти України. Він заявив, що поруч із Липцями та...

Готові на торг ціною України? Більше половини німців хочуть, щоб Шольц подзвонив Путіну

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 11:28

Переважна більшість німців хотіли б, щоб канцлер Олаф Шольц знову поговорив з главою Кремля Владіміром Путіним після майже двох років мовчання, передають Патріоти України з посиланням на dpa. В опитуванні, проведеному інститутом дослідження громадсько...