"Комунікатор по російському та американському напрямку": Хорошковський вже веде переговори від імені влади, - Лещенко

За інформацією Сергія Лещенка, зараз колишній голова СБУ "намагається конвертувати зв’язки з командою "95 кварталу" в політичний вплив".

Валерій Хорошковський. Фото: УНІАН.

Колишній голова СБУ і віце-прем’єр-міністр часів президентства Віктора Януковича Валерій Хорошковський, який, за даними ЗМІ, у травні повернувся в Україну, вже проводить зустрічі в Києві, представляючись неформальним переговірником від нової влади. Про це пише у своєму Телеграм-каналі екс-нардеп Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

За словами Лещенка, Хорошковського з нинішнім президентом Володимиром Зеленським пов’язує співпраця на каналі Інтер.

“Коли Хорошковський був керуючим співвласником телеканалу, то там виходив 95 квартал, а сам Зеленський був генпродюсером “Інтера”. Хоча вони розійшлися, в тому числі з фінансових питань, і Зеленський прийняв більш привабливу пропозицію 1+1, однак відкритого конфлікту між ними не було”, – пише екс-нардеп.

За інформацією Лещенка, зараз колишній голова СБУ "намагається конвертувати зв’язки з командою "95 кварталу" в політичний вплив".

“І, як кажуть, пропонує новій владі бути комунікатором по російському і американському напрямку. Однією з креатур Хорошковського називають нового заступника голови СБУ (з Бакановим вони знайомі з Кварталу 95), керівника так і не ліквідованого департаменту К СБУ Івана Дерев’янка”, – додав він.

Вже четверта за рахунком і не остання цьогоріч: Виробник IRIS-T терміново передасть ще одну систему в Україну за кілька тижнів

четвер, 18 квітень 2024, 14:48

Як було заявлено після знищення 11 квітня Трипільської ТЕС, Україні терміново потрібно сім систем класу Patriot або IRIS-T, щоб прикрити основні міста країни. З тих пір Україна отримала наразі одну систему IRIS-T. Гельмут Раух, керівник збройової компа...

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...