"Комунікаційно наші хлопці програли": Зеленський про "формулу Штайнмаєра" та реакцію суспільства

За словами президента, помилка його команди – в недостатній комунікації щодо "формули Штайнмаєра", але в інших кроках, спрямованих на захист інтересів держави, жодних помилок не було.
Володимир Зеленський. Фото: ТСН.

Команда президента України Володимира Зеленського "недокомунікувала" із суспільством щодо "формули Штайнмаєра", заявив глава Української держави на пресмарафоні 10 жовтня, передають Патріоти України.

"Формула Штайнмаєра" – це ключик, і це йде в одному кейсі, який обговорюють на вулицях. Тому що комунікаційно, я вважаю, наші хлопці програли. Ми дійсно недокомунікували з людьми, і це правда, і це помилка. Але в наших кроках інших, які захищають інтереси України, жодної помилки не було", – заявив Зеленський.

Джерело: Гордон

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...