Комунікацію з полоненими "азовцями" підтримують через нашу розвідку, - голова МВС

Комунікацію з полоненими бійцями полку "Азов" підтримують українські розвідники. Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передають Патріоти України.

Через ГУР українська сторона дізнається про умови утримування військовослужбовців російською стороною. "Сьогодні комунікацію з полоненими бійцями полку "Азов" здійснюють наші розвідники з Головного управління розвідки Міноборони. Саме через них ми дізнаємося більше інформації: про умови тримання, харчування та можливості їхнього визволення. Ми всі знаємо, що вони всі опиняться тут, у Києві, і ми робимо для цього все можливе", — розповів глава МВС.

Раніше повідомлялося, що Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України передало свій функціонал з обміну військовополоненими ГУ розвідки Міноборони. Відтепер процедурою обмінів займаються ГУР МОУ та Служба безпеки України.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...