"Конашенков у курсі?": Шойгу похвалився знищенням "майже всіх" Leopard в Україні і став посміховиськом

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу нарвався на критику й глузування, бо почав стверджувати, що війська країни-агресора нібито ліквідували більшість українських Leopard. Він заявив, що окупанти "знищили майже всі" ці танки, поставлені ЗСУ Польщею та Португалією. За його словами, це 16 одиниць, передають Патріоти України.

У нову "перемогу" Шойгу не повірили навіть деякі росіяни. У мережі з іронією запитують, чи про таку статистику в курсі головний брехун міністерства оборони РФ – керівник департаменту інформації та масових комунікацій МО Ігор Конашенков.

"33 Залужних і 54 Буданових ще", "Знищили заодно американський авіаносець", "Віримо, звичайно ж. І захопили 10 Зеленських", "Виходить, танки Україні поставляють швидше й більше, ніж ЗС РФ їх знищує?" "Шойгу сам їх своїми руками на шматочки порвав", "Конашенков у курсі?" – жартують інтернет-користувачі.

Дехто пригадав голові міноборони країни-агресора події 24 червня, коли власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин влаштував заколот проти військового керівництва РФ.

"А танки Пригожина, які по М4 (траса з Ростова на Москву. – Ред.) їхали, чому не знищили?" "І всі HIMARS, і всі Bayraktar, і витіснили всіх Пригожиних", "Як можна йому вірити після заколоту?" – пишуть у мережі.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...