Кондратюк порадив "слугам народу" подорослішати й не виступати за дружбу з РФ

Відомий продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк заявив, що українська влада в особі президента та його команди має чітко показати, що вона не "виступає за дружбу" з країною-агресором Росією. Також, на його переконання, монобільшості потрібно нарешті "подорослішати". Такою думкою він поділився в інтерв’ю "УП", передають Патріоти України.

"Партія "зелених" повинна перестати викристалізовувати в собі бужанських, вона повинна розуміти, що у них єдиний можливий політичний сенс – проукраїнський, а не малоросійський, даруйте", – сказав він.

Кондратюк зазначив, що з точки зору зовнішньої позиції влада має відстоювати країну на міжнародній арені й закликати до супротиву Росії усіма можливими засобами.

"І не робити, не казати нам, мовляв: "Меркель втомилася, Макрон втомився". Та плювати, хто вони такі, ці Меркель і Макрон! Це наша країна, вони за неї ніколи не будуть вирішувати", – обурився телеведучий.

Крім цього, додав він, на внутрішньому рівні представники президентської партії повинні перестати "ходити між краплями".

"І всяким разумковим казати про те, що треба, наприклад, переглянути закон про мову. Ви виконайте його спочатку хоч на 10%! А потім кажіть, що це якісь речі не виконуються. Він же ще не набув чинності, ви ж омбудсмену майже рік зарплату не платили", – навів приклад продюсер.

Він підкреслив, що "слуги народу" врешті мають показати українцям: вони разом із ОПЗЖ виступають за дружбу з Росією, яка є агресором, чи ви все-таки за Україну.

"Думаю, що у них це визначення приведе до радикалізації всередині партії і буде так, як з розглядом так званих поправок Бужанського. Вони розділяться і всі зрозуміють, що їм треба подорослішати", – переконаний Кондратюк.

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...