Конфлікт між Ізраїлем і Сектором Газа досяг апогею: У мережу потрапило відео удару ракети в житловий будинок

Конфлікт між Ізраїлем і Сектором Газа триває. Так, за оцінкою ЦАХАЛ у бік Ізраїлю в цілому терористами було випущено близько 850 ракет. Це сталося з вечора 10 травня по ранок 12 травня з боку палестинців. Ізраїль також відповів на це, атакувавши військові об'єкти Палестини. На відео в Twitter показали, як ракета з боку Ізраїлю потрапила в 13-поверховий будинок, де знаходився офіс руху ХАМАС, передають Патріоти України.

Відзначається, що за півтори години до удару Ізраїль попередив місцевих жителів, щоб вони терміново евакуювалися. Даних про жертви цього нападу поки немає. Всього в результаті обстрілів в секторі Газа загинули вже близько 40 осіб — у тому числі десять дітей.

За словами очевидців, ізраїльські Військово-повітряні сили сьогодні вранці завдали серію авіаударів по Сектору Газа. В результаті атак десятки поліцейських і охоронних об'єктів були зруйновані.

Нагадаємо, що конфлікт, який триває роками, цього разу почався 10 травня. ХАМАС повідомляє, що своїми діями хоче "захистити мечеть Аль-Акса" на Храмовій горі Єрусалиму від "агресії і тероризму" Ізраїлю. На цій священній горі для мусульман та юдеїв останнім часом відбувалися запеклі сутички між палестинцями та ізраїльською поліцією.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...