Конфлікти навколо "Криворіжсталі" і "Укртелекому" можуть зіграти негативну роль у залученні інвестицій, - політолог

Список об'єктів на приватизацію буде збільшуватися, але конфлікти навколо раніше проданих великих об'єктів, таких як "Укртелеком", можуть зірвати плани влади по залученню інвесторів.

Конфлікти навколо "Криворіжсталі" і "Укртелекому" стануть негативним сигналом для інвестора, і влада не зможе реалізувати плани з проведення приватизації-2020. Про це написав політолог Володимир Фесенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Політолог нагадав, що в наступному році Фонд держмайна планує приватизувати не менш як п'ять державних підприємств, зокрема Об'єднану гірничо-хімічну компанію, "Електроважмаш", Вугільну компанію "Краснолиманська", "Центренерго", Одеський припортовий завод, "Президент-готель". Крім того, президент поставив перед урядом завдання відібрати на приватизацію до кінця року 500 підприємств (з 3643 держпідприємств).

На думку Фесенка, список об'єктів на приватизацію буде збільшуватися, але конфлікти навколо раніше проданих великих об'єктів, таких як "Укртелеком", можуть зірвати плани влади по залученню інвесторів. "Всі ці плани можуть бути реалізовані лише у разі привабливості інвестиційного клімату в Україні. Я вже писав, що негативну роль в цьому плані можуть зіграти конфлікти навколо "Укртелекому", "Арселорміттал Кривий Ріг", тютюнових компаній", - підкреслив Фесенко.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...