Конгресвумен США Вікторія Спартц у прямому ефірі розповіла українцям, що не так з оточенням Зеленського, чому Єрмак мусить піти (відео)

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов звернувся до конгресвумен США Вікторії Спартц з проханням про інтерв'ю. Пані конгресвумен надала згоду на спілкування з українським журналістом.

Інтерв'ю з Вкторією Спартц у онлайн форматі на каналі Бутусов Плюс на youtube та на сайті Цензор.НЕТ.

Глядачі дізналися більше про діяльність Вікторії Спартц на підтримку України, яку допомогу виділяють США Україні, чому конгресвумен вимагає відставки голови офісу президента - всесильного сірого кардинала Андрія Єрмака, якого назвала "людиною з сумнівною репутацією", і про 6 запитань до Єрмака, які вона оголосила.

Вікторія Спартц стала першим американським політиком, яка висунула конкретні претензії до організації оборони та прозорості української влади, і відповіді на питання Спартц президент Зеленський і сам Єрмак по суті досі чомусь уникають.

Звичайно, прозвучало і як вона ставиться до того, що радник Єрмака Тимофій Мілованов назвав конгресвумен Спартц, яка голосувала за ленд-ліз для України, "політичною твариною".

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...