​Коні вимагають? "Жерва злочинного режиму Порошенка" Онищенко заявив про готовність повернутися в Україну

Олігарх-утікач дуже хотів перед поверненням обзавестися депутатською недоторканістю, однак ЦВК його кандидатуру відхилив. Не допомогли і судові позови.

Колишній депутат-утікач Олександр Онищенко розповів, що планує повернутися в Київ і доводити свою невинуватість у суді. Про це олігарх заявив в програмі «112 Україна», зазначають Патріоти України.

«Я готовий повернутися у Київ і в принципі планую повернутися у столицю. Єдине, що мені не хотілося, щоб у всій цій історії мною «торгували». Я хотів приїхати і там нормально займатися, і приходити до суду, доводити свою невинність, я знаю, що я вийду з цієї ситуації, тому що справа сфабрикована, зліплена незрозуміло з чого», - заявив Онищенко.

За його словами, людей залякували для дачі показань і йому вдасться це довести.

«Коли справа дійде до суду і коли суд дійсно буде розбиратися, всі зрозуміють, що там не було ніяких ні крадіжок, нічого, це було звичайне рейдерство», - заявив Онищенко.

Нагадаємо, що розслідування так званої "газової справи НАБУ" розпочато в грудні 2015 року. За версією слідства, в період з січня 2013 року по червень 2016 року члени злочинної організації незаконно заволоділи понад 1,6 млрд грн, отриманими від продажу газу, внаслідок чого ПАТ «Укргазвидобування» було завдано збитків у сумі понад 740 млн грн.

Всього слідство встановило причетність до участі у «газовій схемі» 29 осіб. Станом на кінець 2017 року нардеп Онищенко перебував у Іспанії, де йому надали політичний притулок.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....