Конкуренти Штепи на виборах мера Слов'янська співпрацювали з "ДНР", - журналіст

Чиновників до співпраці з "ДНР" ніхто не примушував.

Два головних конкуренти скандальної Нелі Штепи, обвинуваченої в сепаратизмі, на виборах мера Слов'янська Донецької області також співпрацювали з російськими найманцями "ДНР" у 2014 році. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український блогер і журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Як зазначив він, Павло Придворов від ОПЗЖ і чинний мер Вадим Лях уникли відповідальності за пособництво терористам. "Таким чином, із трьох головних претендентів на пост мера – всі троє колаборанти", – написав Казанський.

Він зазначив, що, згідно із соціологічними опитуваннями, на другому місці після Штепи йде Придворов, який відстає на кілька відсотків, на третьому – Лях.

"Навесні 2014 року обидва вони були депутатами міської ради Слов'янська і голосували за рішення, потрібні бойовикам. Зокрема, за проведення незаконного "референдуму" та створення "слов'янської народної дружини" (так вони намагалися легалізувати банду Гіркіна)", – розповів блогер.

Він підкреслив, що чиновників до співпраці з "ДНР" ніхто не примушував. "Ті депутати, які не хотіли співпрацювати з окупантами, на сесію не приходили і взагалі виїхали з міста", – нагадав Казанський.

"На відміну від Штепи, яка деякий час провела в СІЗО, Придворов і Лях взагалі уникнули будь-якої відповідальності. Їх ніхто навіть не судив", – підсумував він.

Вадим Лях.

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...