Консервативна партія невдоволена наступником Бориса Джонсона: Прем'єр-міністра Сунака планують зняти з посади перед виборами до парламенту Британії, - ЗМІ

Члени уряду Великої Британії обговорюють можливість замінити Ріші Сунака на посаді прем'єр-міністра перед виборами до парламенту. Про це повідомляє інформагентство Bloomberg.

Останніми днями міністри кабінету провели приватні дискусії, досліджуючи можливість замінити Сунака до виборів у Великобританії, які відбудуться цього року.

Інформагенція зазначає, що каталізатором переговорів стала серія політичних махінацій, які "викрили нездатність Сунака приймати швидкі політичні рішення, включно з оприлюдненням нових обіцянок зниження податків і суперечками щодо расистських висловлювань.

Міністри, які беруть участь у переговорах, продовжують підтримувати Сунака і не хочуть зміни керівництва зараз, додає ЗМІ.

Bloomberg також зауважує, що жоден суперник не має достатньої підтримки, щоб кинути виклик, що підкріплює надії союзників, що прем’єр-міністр протримається до виборів, які, за його словами, ймовірно відбудуться у другій половині 2024 року.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...