"Конструкція не така фундаментальна": У ВМС України прокоментували будівництво дивної споруди біля Керченського мосту

Речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук прокоментував будівництво російськими військами нових конструкцій біля Керченського мосту, що сполучає окупований Крим із Росією, передають Патріоти України.

«Можливо, вони намагаються частково продублювати так званий Кримський міст, поки це припущення, адже ця конструкція не така фундаментальна», – сказав Плетенчук в ефірі українського телемарафону.

Він також додав, що, враховуючи наближення сезону штормів й погодні умови в Керченській протоці, які розпочинаються з середини осені, «питань набагато більше ніж відповідей» щодо цільового призначення цієї конструкції.

Раніше телеграм-канал «Кримський вітер» повідомляв, що російські сили будують додаткові конструкції вздовж Керченського мосту, схожі на паралельний міст. Призначення цієї конструкції залишається невідомим. Український портал «Мілітарний» припускав, що нова споруда може використовуватися для підвищення захисту Керченського мосту від потенційних українських атак. Підконтрольна Росії влада Криму поки не коментувала це будівництво.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...