Консул поспілкувався: З'явилися нові подробиці затримання ветерана АТО в Польщі

Судове засідання, на якому Ігорю Мазуру буде обрано запобіжний захід відбудеться у вівторок, 12 листопада.

Ігор Мазур. Фото: соцмережі.

Затриманий в Польщі учасник війни на Донбасі і відомий активіст Ігор Мазур "Тополя" зустрівся з консулом України, інформують Патріоти України.

Як повідомили агентству в Генеральному Консульстві України в Любліні, затримання ветерана АТО дійсно було пов'язано з поданням його в розшук Російською Федерацією по каналах Інтерполу. "Консул зустрічався з ним, надав консультацію, поки він знаходиться на КПП Дорохуськ, де буде переданий польській поліції", - повідомили в консульстві.

У консульстві переконують, що до затриманого допускають адвокатів. Судове засідання, на якому Ігорю Мазуру буде обрано запобіжний захід відбудеться у вівторок, 12 листопада. На судовому засіданні будуть присутні представники консульства України. "Дана ситуація на контролі. Надалі він [Ігор Мазур], напевно, буде доставлений в СІЗО або в Холмі, або в Любліні", - додав представник консульства.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...