"Контора пише" на "слуг народу": На зустрічі Зеленського зі своїми нардепами був помічений голова СБУ з "папочками"

На зустрічі майбутнім нардепам нагадали про рівність всіх перед законом.

Іван Баканов. Фото: скріншот з відео.

На зустрічі президента Володимира Зеленського з майбутніми народними депутатами від партії «Слуга народу» був присутній в.о. голови СБУ Іван Баканов. Про це повідомляють журналісти програми «Схеми: корупція в деталях», передають Патріоти України.

За словами учасників цієї зустрічі, Баканов приніс в Офіс президента порожні папки – «на всяк випадок». Першим про папки голови СБУ згадав гендиректор «1 + 1» Олександр Ткаченко, який проходить за списками “Слуги народу” в нову Раду.

«У папочках були біографії кандидатів. Просто спокус дуже багато», – пояснив він.

Його слова підтвердив Олександр Качура, який також був на зустрічі. За його словами, на зустрічі з Зеленським їм нагадали про рівність всіх перед законом.

«Нас було попереджено, що відповідальність буде незалежно від партійної приналежності – закон один для всіх», – зазначив він.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...