Контрабандистів призначатиме так само, як і олігархів: Зеленський хоче давати 20 років за контрабанду, - Данілов

Перший етап боротьби з контрабандою через санкції РНБО показав, що чорний ринок зачистили лише від непідконтрольних банковій контрабандистів, наголошують критики. - Поле зачистили для наближених для "найвеличнішого лідера сучасності"

Президент Володимир Зеленський ініціює введення покарання у вигляді 20 років позбавлення волі за контрабанду. Таку заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі програмі "Свободи слова" у п’ятницю, зазначають Патріоти України.

Пряма мова: "Президент наполягає, що на законодавчому рівні має бути вирішено питання, коли люди за ці злочини (контрабанду – ред.) мають відправлятися до в'язниці. Сьогодні у нас занадто ліберальне законодавство".

"Президент сьогодні (під час засідання РНБО – ред.) дав доручення, в який спосіб на законодавчому рівні зробити так, щоб ці люди відправлялися до в’язниці. Більше того, він каже – 20 років треба за це давати. Я це підтримую".

Деталі: Данілов також анонсував, що "певні особи втратять свої посади" в рамках боротьби з контрабандою.

"Це настільки складна спадщина, система побудована. Це такий спрут, з яким вкрай складно боротися. Вони всі один одного знають, вони там роками. І коли ми взяли когось за хвіст, це як гідра – у нього виростає новий хвіст", - розповів секретар РНБО про складність боротьби з контрабандою.

Що передувало: Після засідання РНБО у п'ятницю Данілов заявив, що внаслідок боротьби з контрабандою надходження до бюджету збільшилися на 47 мільярдів гривень, однак контрабанда все ще існує, і люди, які перебувають під санкціями, продовжують свою діяльність.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...