Контрнаступ був успішним: ЗСУ взяли під контроль вісім населених пунктів у Херсонській області

Підрозділи ЗСУ взяли під контроль з позицій спостережних постів вісім населених пунктів. Про це повідомляє оперативне командування "Південь" на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"На Херсонщині, напередодні фейкового референдуму ворог намагався активізуватися.Спроби штурмувати в напрямку Олександрівки та Таврійського успіхів не мали. Намагання заволодіти Миколаївкою також виявилися не вдалими. Підрозділи ЗСУ відбили атаку противника", - йдеться в повідомленні.

Також українські військові розбили російські підрозділи, які скопичилися в районі Киселівки з метою подальшого наступу на Посад-Покровське. Зазнавши значних втрат, війська РФ відійшли у бік Чорнобаївки.

За даними ОК "Південь", загальні втрати противника складають 74 російських військових, 13 одиниць техніки, серед яких 2 танки, система реактивного залпового вогню, 6 одиниць броньованої та інженерної техніки, 4 БПЛА-розвідники.

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...